ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ
Συνταγή από:
Συμβουλές
->Σε περίπτωση που το χρώμα της μαρμελάδας μας είναι πολύ ανοιχτό, μπορούμε να την ξαναβράσουμε με λίγο νερό. Αμέσως το χρώμα θα σκουρίνει και θα είναι πιο ευπαρουσίαστη για σερβίρισμα.
-> Όταν βράζουμε τις μαρμελάδες μας, πρέπει να είμαστε από πάνω και να ανακατεύουμε συνεχώς γιατί πιάνουν εύκολα στην κατσαρόλα.
->Πρέπει να κρυώσει η μαρμελάδα για να μεταφέρουμε σε βαζάκια.
->Πριν τοποθετήσουμε τη μαρμελάδα σε βάζα, αφαιρούμε από μέσα όλα τα μπαχαρικά.
->Κλείνουμε καλά τα στεγνά βάζα που θα τοποθετήσουμε τη μαρμελάδα, να μην περνάει αέρας.
-> Όταν βράζουμε τις μαρμελάδες μας, πρέπει να είμαστε από πάνω και να ανακατεύουμε συνεχώς γιατί πιάνουν εύκολα στην κατσαρόλα.
->Πρέπει να κρυώσει η μαρμελάδα για να μεταφέρουμε σε βαζάκια.
->Πριν τοποθετήσουμε τη μαρμελάδα σε βάζα, αφαιρούμε από μέσα όλα τα μπαχαρικά.
->Κλείνουμε καλά τα στεγνά βάζα που θα τοποθετήσουμε τη μαρμελάδα, να μην περνάει αέρας.