Search This Blog

ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΠΕΣΙΑΛ



ΥΛΙΚΑ

*3 αυγά
*1 λουκάνικο της αρεσκείας μας
*2-3 πατάτες κομμένες
*1 πράσινη πιπεριά κέρατο ψιλοκομμένη
*μυζήθρα ή τυρί που λιώνει
*2 κσ γάλα
*2 κσ νερό
*αλάτι
*πιπέρι
*ελαιόλαδο







ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι τις πατάτες. Παράλληλα κόβουμε το λουκάνικο σε ροδέλες και το τηγανίζουμε κι αυτό. Λίγο πριν τηγανιστούν τα λουκάνικα προσθέτουμε και την πιπεριά. Μόλις γίνουν τα λουκάνικα αφαιρούμε λίγο ελαιόλαδο, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τις πατάτες. Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με το αλάτι,το πιπέρι, το γάλα, το νερό και περιχύνουμε στο τηγάνι. Δυναμώνουμε τη φωτιά και όταν ψηθεί η ομελέτα μας από τη μία μεριά, αναποδογυρίζουμε με τη βοήθεια ενός πιάτου και ψήνουμε και από την άλλη μεριά. Είμαστε έτοιμοι για σερβίρισμα.