ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ
Συνταγή από:
Ζύμες
ΥΛΙΚΑ
*500 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
*220-250 γρ νερό
*90 γρ ελαιόλαδο
*1 1/2 κγ αλάτι
*2 κσ ξύδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε σε μία λεκάνη τα υλικά μας και φτιάχνουμε μία ζύμη μαλακή. Κλείνουμε τη ζύμη σε μία μεμβράνη ή σε ένα σακκουλάκι και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Τέλος, χωρίζουμε τη ζύμη σε μπάλες και ανοίγουμε τα φύλλα σε ό,τι πάχος θέλουμε.